Staré dámy

Staré dámy

Zdena Studenková a Kamila Magálová ako dve excelentné herečky vo svete kde sa nič neodpúšťa.

ZMENA TERMÍNU! Divadelné predstavenie je presunuté z pôvodného termínu 22.4.2022 a 6.6.2022 na nový termín 8.6.2022. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Komédia so slzami na krajíčku.

Hádky striedajú udobrenia, spomienky prekrývajú súčasnosť, po slzách nasleduje smiech, lebo humor je tá ozajstná univerzita tretieho veku.

Jedna žila v prepychu a v dobrej štvrti, druhá v chudobe a v kolónii na predmestí. Jedna je elegantná dáma, píše odvážnu milostnú poéziu a vyjadruje sa ako celebrita z lepšej spoločnosti, druhá celý život tvrdo manuálne pracovala, fajčí jednu od druhej a rozpráva ako jej zobák narástol. Obom ťahá na osemdesiat a hry osudu ich priviedli do domova pre seniorov. Jedna izba, dve postele a dva absolútne rozdielne životy, doteraz ...

Skvelá hra štvorice nórskych autorov:

Pål Mangor Kvammen, Torfinn Nag,

Jon Arne Sægrov, Per Inge Torkelsen

Účinkujú:

Kamila Magálová (Maggi),

Zdena Studenková (Lillemor)

Réžia: Juraj Nvota

V prípade, ak Vám nevyhovuje nový termín predstavenia a zakúpili ste si vstupenky, peniaze za zakúpené vstupenky je možné vrátiť len na bankový účet (IBAN) kupujúceho, po predložení vstupenky. Prosíme Vás, aby ste vstupenky spolu s IBAN poslali na e-mail lia@mskslevice.sk V prípade nejasností kontaktujte Levickú informačnú agentúru 0903 237 037, 036 - 6318 037. Ďakujeme za pochopenie!

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.